Trouwfoto’s Paleis Soestdijk

Eén van Nederlands mooiste en meest romantische trouwlocaties 

Fotograaf Chris van Beek ervaart het als heel speciaal om op deze locatie bruidsparen te fotograferen. Hier ligt een geschiedenis van 350 jaar Koningshuis. Het is dan ook heel speciaal om in de sfeervolle stijlkamers, waar ons Koningshuis zijn gasten ontving, zelf je gasten te ontvangen en je ‘JA’ aan elkaar te geven. Dit geeft een Koninklijke glans aan de huwelijksdag die door fotograaf Chris van Beek wordt vastgelegd in een prachtige trouwreportage. Een trouwreportage van het bruidspaar met het paleis Soestdijk als decor, staand bij de grote vijver met de waterfontein, zittend op de romantische bankjes en lopend over de paden tussen de karakteristieke bomen. Al deze intieme momenten worden gefotografeerd en verwerkt in een prachtig album.

Andere locaties

Je kunt ook een trouwreportage maken op bijvoorbeeld het sfeervolle Kasteel Groeneveld in Baarn of Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn.

Chris van Beek kan ook op een andere gewenste locatie een trouwreportage maken. Ben je geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op.

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.