Fotografie Soest

Chris van Beek kan met recht onder fotografie Soest genoemd worden. Hij heeft een jarenlange ervaring met fotografie in Soest en de Soesterduinen. Bekijk bijvoorbeeld bovenstaande foto’s voor een kleine greep uit het portfolio van fotografie Soest.

Fotografielocaties in Soest

Soest is een prachtige plaats met uitgestrekte duinen, bossen, heide en weilanden. In de duinen, met karakteristieke bomen, worden de mooiste fotoreportages genomen zoals trouwreportages, loveshoots en familiefoto’s. Fotograaf Chris van Beek kent hier de mooie plekken op zijn duimpje. De prachtige natuur van Soest is dan ook een unieke locatie en heeft alles in zich voor sfeervolle, romantische en tijdloze fotografie.

Paleis Soestdijk

Aan de rand van Soest ligt bij de Praamgracht het Paleis Soestdijk. Dit historische paleis, gebouwd in het jaar 1650 en bewoond door verschillende generaties van het Koninklijk huis, heeft haar deuren geopend voor bruidsparen. Men kan hier het trouwfeest geven en ook overnachten. Fotograaf Chris van Beek heeft hier al menig bruidspaar gefotografeerd. Dit paleis en de schitterende tuin is dan ook een unieke trouwlocatie in Nederland en de perfecte plek voor een trouwreportage!

Andere fotografielocaties

Ga je trouwen op een andere locatie? Bekijk ook de mooie fotografielocaties in Baarn, Amersfoort,  Hilversum of Bunschoten.

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.