Newborn fotografie

Chris van Beek, al meer dan 25 jaar ervaring

Je pasgeboren baby wordt puur en tijdloos gefotografeerd, het is heel bijzonder om een baby te fotograferen. Het is het vastleggen van een groot wonder. De baby wordt in verschillende poses gefotografeerd, bijvoorbeeld in een mand of schaal e.d. en tevens worden er bijzondere close-ups gemaakt van de kleine handjes en de voetjes.

Een newborn fotosessie kan het beste gepland worden tussen de 5e en 9e dag van de geboorte omdat de pasgeboren baby zich dan gemakkelijk laat poseren.

Direct na de voeding is het beste tijdstip voor de newborn fotosessie, omdat de baby dan het meest tevreden is. Fotograaf Chris van Beek werkt tijdens zo’n sessie samen met een assistente, die de baby op een zorgvuldige manier in de te fotograferen pose legt.

Je baby laten fotograferen kan zowel in de studio als op locatie. Laat je pasgeboren baby puur en tijdloos fotograferen door fotograaf Chris van Beek. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Newbornfoto's

Bij fotografie Chris van Beek kun je foto-opname’s in diverse uitvoeringen bestellen zoals fotoafdrukken, fotoboek, foto’s ingelijst, canvasdoek, aluminium, glas, etc. Voorbeelden zijn aanwezig in de studio.

Naast newborn fotograaf is Chris van Beek ook een ervaren kinder- en familiefotograaf. Neem gerust een kijkje op deze pagina’s voor meer voorbeelden.

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.