Zwangerschapsfotografie

In Amersfoort en omstreken

Zwangerschap – het 9 maanden uitzien en verwachten van je kindje. Hoe zal je kindje eruit zien en is het een jongen of een meisje? Tegenwoordig kun je al zoveel zien van je kindje binnen in je buik op de ECHO. Maar ook de buitenkant van je buik met baby is de moeite waard om te fotograferen. Het zijn de meest tedere foto's die passen aan het begin van een verhaal, jouw verhaal.

Zwangerschapsfoto's

Bij Fotografie Chris van Beek kun je terecht voor prachtige, professionele zwangerschapsfoto's in een creatieve setting. De beelden worden gemaakt van de zwangere vrouw, en eventueel samen met partner.

Graag ontvangt Chris van Beek je/jullie in zijn studio in Baarn om een fotosessie te maken van dit stukje 'begin van jouw en baby’s verhaal’ te fotograferen. In combinatie met licht en schaduw worden de prachtigste beelden gemaakt, ook worden er schitterende silhouet beelden gemaakt.

Diverse locaties

In de bovenstaande foto’s zie je een kleine greep uit het portfolio van zwangerschapsfotografie gemaakt door Chris van Beek. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op!  Bij Fotografie Chris van Beek ben je voor zwangerschapsfotografie in Baarn, Soest, Amersfoort, Hilversum en Bunschoten en omstreken aan het goede adres!

Net na de geboorte van jouw baby kun je ook een newborn fotoshoot of bijvoorbeeld een familiereportage laten maken.

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.