Modellen fotograaf

Heb je er altijd al van gedroomd dat jij een model zou zijn. Heb je er altijd al van gedroomd dat jij in de spotlights zou staan? Vandaag kan jij het fotomodel zijn waarvan je droomde. Omdat iedereen een model kan zijn! Ook jij, juist jij! Wat is er leuker om voor nu en later supermooie en professionele foto’s te hebben?

Voor op je Facebookpagina, je eigen website of als foto aan de muur en ook leuk voor later als momentopname van jou als fotomodel. Bij modellen fotograaf Chris van Beek in de studio of op locatie worden verschillende poses van jou gefotografeerd; foto’s waar je helemaal opstaat en een supermooie foto van alleen je gezicht. Je kunt ook meerdere kledingsetjes meenemen. Vandaag sta jij in de spotlights, vandaag ben jij het model. Ook is het natuurlijk leuk om samen met je beste vriend/vriendin een fotosessie te doen!

Tip

Geef een modelshoot cadeau aan je vriend of vriendin, aan je zoon, je dochter of je kleinkind. Modellen fotograaf Chris van Beek legt de mooiste momenten vast in een prachtig, sfeervol beeld.

Modellenfoto's

Bij fotografie Chris van Beek kun je foto-opname’s in diverse uitvoeringen bestellen zoals fotoafdrukken, fotoboek, foto’s ingelijst, canvasdoek, aluminium, glas, etc. Voorbeelden zijn aanwezig in de studio.

Interesse of vragen? Stel niet langer uit en bel, maak vrijblijvend een afspraak met fotograaf Chris van Beek voor een modelshoot in Baarn.

Bekijk eens de foto’s bij portretfotografie voor meer voorbeelden.

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.