Familiefotografie

Chris van Beek verzorgt familiefotografie in Baarn, Soest, Amersfoort, Hilversum en Bunschoten

‘YES WE CAN!’ Foto’s is een stukje geschiedenis dat altijd blijft. Een prachtige professionele familiefoto van je gezin blijft altijd heel waardevol! Opa en oma maak je het meest blij met een schitterende familiefoto voor een verjaardag/ huwelijksfeest waar iedereen opstaat: kinderen, kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen. Zo’n foto die blijvend is en waar je van geniet dícht bij je hebben, dat kan!

Familiefotograaf Chris van Beek kan zo’n momentopname van jullie vastleggen in de studio of op locatie. Het is een moment waarin de fotograaf leuke, creatieve en ontspannen momenten creëert en waarin jij je plekje vindt. En dan komt ‘de KLIK’ – het voor áltijd vastleggen van zo’n moment: YES WE CAN!

Familiefoto's

Bij fotografie Chris van Beek kun je foto-opname’s in diverse uitvoeringen bestellen zoals fotoafdrukken, fotoboek, foto’s ingelijst, canvasdoek, aluminium, glas, etc. Voorbeelden zijn aanwezig in de studio.

Ben je geïnteresseerd?

Stel niet langer uit en maak een afspraak bij Fotografie Chris van Beek voor een prachtige familiefoto!

Leuke tip:

Geef een persoonlijk cadeau: een fotoshoot!

Bekijk ook eens: fotografie in Baarn, Soest, Hilversum, Amersfoort en Bunschoten.

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.