Portretfotograaf

Portretfotografie in Baarn, Soest, Amersfoort, Hilversum, Bunschoten en omstreken

YES WE CAN! Iemand die je liefhebt altijd bij je in de buurt hebben – DAT KAN! Zo’n momentopname waarin het mooiste van jou zichtbaar wordt – DAT KAN! Iets dat blijvend is en waar je van geniet – DAT KAN! bij Fotografie Chris van Beek.

Graag wil portretfotograaf Chris van Beek zo’n momentopname van jou vastleggen in de studio of op locatie. Het is een moment waarin de fotograaf leuke, creatieve en ontspannen momenten creëert en waarin jij je plekje vindt en dan de ‘KLIK’ – het voor altijd vastleggen van zo’n moment: YES WE CAN!

Verschillende mensen komen naar de fotostudio van Chris van Beek. Van baby tot bankdirecteur, van kind tot artiest, van zwangere vrouw tot vriendinnengroepen. Van een individuele fotoshoot tot een mega groepsfoto!

Portfolio

Chris van Beek heeft al meer dan 25 jaar ervaring in:

Ben je geïnteresseerd? Stel niet langer uit en maak vrijblijvend een afspraak met Fotografie Chris van Beek voor een prachtige portretfoto!

Leuke tip: geef het meest persoonlijke cadeau: een FOTOSHOOT!

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.