Groepsfotografie

In Baarn, Soest, Amersfoort, Hilversum, Bunschoten en omstreken

Fotograaf Chris van Beek heeft al meer dan 25 jaar ervaring in professionele, creatieve groepsfotografie. Voor zowel grote als kleine bedrijven bent u bij Fotografie Chris van Beek aan het juiste adres. Wij hebben oog voor compositie, details en belichting, waardoor uw bedrijf en uw medewerkers op een professionele manier in beeld worden gezet.

Laat een professionele groepsfoto maken van de medewerkers van uw bedrijf voor op een folder, brochure of voor op de website.

Groepsfoto's

Beelden worden op CD geleverd, tevens kunt u er voor kiezen om een groepsfoto creatief ingelijst of op canvasdoek te bestellen. Een groepsfoto met een prachtig effect is ook op aluminium of glas verkrijgbaar.

Groepsfoto’s kunnen gemaakt worden in de studio en op locatie. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op of bekijk bijvoorbeeld ook evenementen fotografie, profielfotografie of productfotografie.

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.