Fotograaf Bunschoten

Fotograaf Chris van Beek heeft veel bruidsparen blij gemaakt met prachtige digitale trouwalbums. Veel bruidsparen uit Bunschoten-Spakenburg trouwen in hun eigen dorp. Fotograaf Chris van Beek houdt van de authentieke, nostalgische sfeer van dit dorp - het dorp waar de vis en het brood vandaan komt. Bekijk bovenstaande foto’s voor een indruk van de fotografie gemaakt door fotograaf Chris van Beek.

Fotografielocaties in Bunschoten

Chris van Beek heeft zo zijn favoriete locaties waar hij bruidsparen mee naar toe neemt. Onder andere de Oude Schans met de stijlvolle en karakteristieke botters. Deze oude haven blijft een mooie locatie voor een trouwreportage. Ook is er een overvloed aan mooie en romantische plekjes aan het Eemmeer in Bunschoten! Niet alleen bij bruidsparen is deze plek favoriet, ook verliefde stelletjes komen voor een loveshoot bij fotograaf Chris van Beek die de mooiste momenten vastlegt in een romantische fotoreportage.

Andere fotografielocaties

Weet je precies waar je een fotoreportage wilt doen? Maar je zoekt nog een geschikte fotograaf? Chris van Beek werkt op iedere locatie! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wil je meer fotografielocaties bekijken voor inspiratie? Bekijk dan de mooie fotografielocaties in Baarn, Soest, Amersfoort of Hilversum.

XX

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.