Bruidsfotografie

In Baarn, Soest, Amersfoort, Hilversum en Bunschoten

‘JA, IK WIL’, het zijn deze woorden van trouw en belofte aan elkaar en het is de fotograaf die dit moment voor altijd vastlegt! Niet alleen dit moment maar al die momenten van deze dag - de unieke en eigen momenten van jullie dag - wil fotograaf Chris van Beek graag vastleggen in een schitterende, romantische bruidsreportage. Uitgewerkt in een prachtig album, creatief verwerkt en op CD geleverd. Bruidsfotografie is één van de passies van fotograaf Chris van Beek. Door jarenlange ervaring maakt Chris van Beek hele mooie bruidsreportages van hoge kwaliteit. Dit is ook terug te zien aan de variatie en lichtgebruik in zijn foto’s. Hiernaast heeft Chris van Beek met zijn bruidsfotografie de publieksprijs ‘Best Wedding Picture’ gewonnen.

Fotografielocaties

Voor de speciale, unieke locaties kan fotograaf Chris van Beek je ruimschoots advies geven. In de omgeving van Baarn, Soest, Amersfoort, Hilversum, Bunschoten en omstreken liggen voor Chris van Beek veel herinneringen aan leuke, ontroerende momenten met bruidsparen. Deze momenten zijn vastgelegd in een bruidsreportage, waarvan een schitterend album als dierbare en tastbare herinnering bij het bruidspaar thuis ligt. Bruidsfotografie bracht fotograaf Chris van Beek zelfs naar Denemarken waar hij het bruidspaar Dick en Ulla fotografeerde. Gaan jullie trouwen en zoek je nog de juiste fotograaf voor bruidsfotografie? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. In de studio in Baarn wordt dan aan de hand van een showalbum gezamenlijk over stijl gepraat: los en spontaan, modern of klassiek, kleur, zwart-wit of bruintint...  Fotograaf Chris van Beek, dé bruidsfotograaf van Baarn, Soest, Amersfoort, Hilversum en Bunschoten.

Winnaar ‘Best Wedding Picture’ Publieksprijs

Fotograaf Chris van Beek heeft de Publieksprijs gewonnen voor de ‘Best Wedding Picture’. Licht, creativiteit en het volledig benutten van het potentieel van een gegeven situatie. Dat zijn de elementen die bepalen of een beeld een ‘kunstwerk’ wordt. Soms komen al die elementen, na een ingenieus samenspel tot één... in de perfecte winnende foto.

Graag tot ziens in de studio!

Fotograaf Chris van Beek, de bruidsfotograaf van Baarn, Soest, Amersfoort, Hilversum en Bunschoten

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.