Babyfotografie

Zo’n lief, klein en vertederend mensenkindje op z’n mooist fotograferen!

Fotograaf Chris van Beek is bekend om zijn creatieve en ongedwongen losse stijl. Het is een uitdaging voor Chris van Beek om een prachtig vertederende fotosessie te maken van de baby waarin aandacht is voor kleine details. Niets is zo leuk, grappig en vertederend om zo’n klein mensje te fotograferen. Ook wordt de baby samen met de ouders gefotografeerd en kan het broertje/zusje betrokken worden in deze fotosessie.

De studio in Baarn is de plek waar op een leuke, ontspannen manier deze fotosessie gemaakt wordt. In het fotograferen speelt fotograaf Chris van Beek met licht en schaduw waardoor er prachtige beelden ontstaan. Foto’s worden niet alleen in de studio gemaakt, het is ook mogelijk om op ‘locatie’ een fotosessie te maken. Het is gewoon zo belangrijk om juist van die eerste periode in een mensenleven prachtige professionele foto’s als herinnering te koesteren.

Het is ook mogelijk om een fotosessie te maken van de zwangerschap: de vrouw/ man samen in verschillende poses met een prachtige buik. Als de baby geboren is kan er ook een newborn fotosessie van uw pasgeboren baby gemaakt worden. Een newborn fotosessie vindt plaats binnen 10 dagen na de geboorte. (zie beelden newborn fotografie).

Babyfoto’s

Bij fotografie Chris van Beek is het mogelijk om foto’s in diverse uitvoeringen te bestellen zoals fotoafdrukken, fotoboek, foto’s ingelijst, canvasdoek, aluminium, glas, etc. Voorbeelden zijn aanwezig in de studio.

Andere fotografie

In de bovenstaande foto’s zie je een kleine greep uit het portfolio van babyfotografie gemaakt door Chris van Beek. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op! Wil je liever babyfotografie op locatie? Dat kan ook! Of bekijk de pagina familiefotografie voor inspiratie!

Bij Fotografie Chris van Beek ben je voor babyfotografie in Baarn, Soest, Amersfoort, Hilversum, Bunschoten en omstreken aan het goede adres!

 

 

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.