Loveshoot

In Baarn, Soest, Amersfoort, Hilversum en Bunschoten

Fotograaf Chris van Beek legt de echte liefde vast tussen mensen tijdens een loveshoot. Ben je ‘in love’? Laat dan op een exclusieve manier een fotosessie op locatie maken. Een loveshoot is een leuke manier om de liefde tussen jullie te vieren. In een ongedwongen fotosessie, samen genieten en plezier hebben. Er worden bijzondere foto’s gemaakt, ‘om verliefd op te worden’.

Locaties

Prachtige locaties voor een loveshoot zijn bijvoorbeeld in het bos, op het strand, de duinen, in een veld of een plek die voor jullie heel speciaal is. Fotograaf Chris van Beek heeft o.a. loveshoots gedaan in Baarn, Soest, Amersfoort, Hilversum, Bunschoten, maar kan ook naar iedere gewenste locatie komen om jullie wensen waar te maken. Je kunt contact opnemen met Chris van Beek voor advies.

Winnaar ‘Best Wedding Picture’ Publieksprijs

Fotograaf Chris van Beek heeft de Publieksprijs gewonnen voor de ‘Best Wedding Picture’. Licht, creativiteit en het volledig benutten van het potentieel van een gegeven situatie. Dat zijn de elementen die bepalen of een beeld een ‘kunstwerk’ wordt. Soms komen al die elementen na een ingenieus samenspel tot één… in de perfecte winnende foto.

Loveshoot foto's

Bij fotografie Chris van Beek kun je foto-opname’s in diverse uitvoeringen bestellen zoals fotoafdrukken, fotoboek, foto’s ingelijst, canvasdoek, aluminium, glas, etc. Voorbeelden zijn aanwezig in de studio.

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.