Kasteel De Hooge Vuursche Baarn

Dit prachtige, stijlvolle Kasteel ligt tussen de uitgestrekte bossen van Baarn en Hilversum en dateert uit 1912. Chris van Beek fotografeerde hier menig bruidspaar en weet dan ook de mooie, romantische plekjes te vinden. Zoals de aangelegde tuin voor het Kasteel met haar prachtige waterfontein. Ook in het Kasteel zelf, zoals de romantische trouwzaal en sfeervolle ontvangstruimte. Achter Kasteel De Hooge Vuursche neemt fotograaf Chris van Beek het bruidspaar mee naar de rand van het bos om daar een sfeervolle, romantische trouwreportage te maken. Uit deze mooie en intieme momenten van het bruidspaar wordt een schitterend album samengesteld.

Andere locaties

Andere prachtige locaties voor een trouwreportage zijn bijvoorbeeld Paleis Soestdijk in Baarn of Kasteel Groeneveld in Baarn. Heb je een andere locatie in gedachten voor jullie trouwreportage, maar zoek je nog een fotograaf? Fotograaf Chris van Beek werkt op ieder gewenste locatie! Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.