Fotograaf Baarn

Chris van Beek is fotograaf in Baarn. De fotostudio in Baarn is de plek waar hij met veel passie fotografeert. In de studio worden leuke, creatieve en ontspannen momenten gecreëerd waarin mooie en ontroerende momenten vastgelegd worden.

Fotografie in Baarn op locatie

Baarn is een prachtige plaats gelegen aan de rivier de Eem en aan de rand van de Utrechtse heuvelrug, midden in Nederland. Baarn heeft veel unieke en prachtige locaties waar fotograaf Chris van Beek graag bruidsparen en verliefde stelletjes fotografeert. Bijvoorbeeld de locaties Paleis Soestdijk, Kasteel Groeneveld, Kasteel de Hooge Vuursche, de Baarnse bossen en het Cantonspark zijn favoriete fotografielocaties in Baarn.

Andere locaties

Ook op andere locaties kun je een fotoshoot houden. Denk aan Soest, Amersfoort, Hilversum of Bunschoten. In deze steden zijn fantastische locaties te vinden voor bijvoorbeeld groepsfotografie of trouwfotografie.

Ken je een andere, mooie locatie in Baarn? En wil je daar graag gefotografeerd worden? Fotograaf Chris van Beek werkt ook op ieder gewenste locatie! Neem hiervoor contact op met Chris van Beek.

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.