Fotografie Hilversum

Chris van Beek heeft als fotograaf jarenlange ervaring op het gebied van professionele trouwreportages, portretfotografie en bedrijfsfotografie in Hilversum. Bekijk bovenstaande foto’s voor een aantal voorbeelden van fotografie in Hilversum.

Hilversum fotografielocatie

Graag neemt Chris van Beek je mee naar Hilversum, de belangrijkste plaats in het Gooi. Hilversum wordt ook wel ‘tuinstad’ genoemd vanwege de vele tuinen. De stad is omgeven door mooie natuurgebieden en er zijn daarom veel sfeervolle fotografielocaties in Hilversum. Onlangs maakte Chris van Beek een prachtige trouwreportage van John en Lieneke in zo’n mooi natuurgebied; de Bussumer Heide.

Stadhuis Hilversum

Hilversum heeft een stijlvol Stadhuis met daarvoor een vijver. Het Stadhuis is gebouwd naar een ontwerp van Willem Dudok aan het begin van de vorige eeuw en geniet internationale bekendheid. Hier fotografeert Chris van Beek graag zijn bruidsparen. Mooie plekjes daarvoor zijn de marmeren hal met de marmeren trappen, de gouden pilaren en de karakteristieke trouwzaal.

Kasteel Sypesteyn

Een geliefde fotografielocatie van fotograaf Chris van Beek is kasteel Sypesteyn bij Hilversum. Dit prachtige Kasteel is voor zowel binnen- als buitenfotografie ideaal voor een trouwreportage. Het kasteel is omringd door mooie tuinen en grachten. In deze oude, nostalgische omgeving zijn verschillende authentieke plekjes waar fotograaf Chris van Beek met veel passie romantische trouwreportages maakt.

Andere locaties in Hilversum

Liever op een andere locatie gefotografeerd worden? Dat is geen probleem! Kies samen met fotograaf Chris van Beek de beste locatie uit! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.