Kasteel Groeneveld Baarn

Kasteel Groeneveld is een prachtig Kasteel en dateert uit 1710. Het Kasteel ligt midden in de Baarnse bossen en heeft een schitterende tuin, aangelegd in de Hollands Barokke stijl en in de 19e eeuw omgebouwd naar de Engelse stijl. Fotograaf Chris van Beek neemt graag het bruidspaar mee naar Kasteel Groeneveld, hij kent de mooie, romantische plekjes om een bruidspaar te fotograferen; het Kasteel is heel mooi als decor en om het Kasteel heen ligt het prachtige park met slingerende paden, mooie bruggetjes en prachtige waterpartijen. In het bos staan aan weerskanten de imposante bomenrijen waar fotograaf Chris van Beek het bruidspaar tussen plaatst; daarbij speelt hij met licht en schaduw. Al deze mooie, intieme momenten van het bruidspaar worden verwerkt in een schitterend album.

Andere locaties

Ook kun je een prachtige trouwreportage houden op Paleis Soestdijk in Baarn of Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Hebben jullie al een andere perfecte locatie gevonden, maar zoeken jullie nog een fotograaf? Fotograaf Chris van Beek werkt op iedere gewenste locatie! Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.