De studio

De studio is de ‘werkplaats’ van Chris van Beek waar hij zijn portretten maakt: newborn, zwangerschap, baby’s, kinderen, families, groepen, managers, artiesten, modellen, mode, producten, dieren, etc.

De studio is de plek waar iedereen zich op z’n gemak mag voelen, de sfeer is dan ook toegankelijk en vriendelijk. Chris van Beek gebruikt hier graag een stukje humor in.

In de studio wordt met verschillende kleuren achterwanden gewerkt bij diverse stijlen. Chris van Beek speelt hierbij met licht en schaduw om sfeer in het beeld te leggen. Tenslotte is fotograferen schrijven met licht!

Chris van Beek vindt het altijd een leuke uitdaging om mensen te portretteren in een creatieve setting. Fotografie heeft dan ook alles te maken met creativiteit!

In de studio ontvangt Chris van Beek zijn bruidsparen en worden de wensen en mogelijkheden doorgesproken.

Maak een afspraak met fotograaf Chris van Beek voor een schitterend en professioneel portret. Foto’s zijn waardevol, het zijn tastbare herinneringen en het is een stukje geschiedenis dat altijd blijft bestaan.

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.