Kinderfotografie

Fotograaf Chris van Beek is bekend om zijn creatieve en ongedwongen losse stijl. De studio is ‘de plek’ waar op een leuke, humoristische en ontspannen manier een prachtige, creatieve foto van je kind/ kinderen gemaakt wordt. Het is mogelijk om kinderen apart en samen te fotograferen. Tevens is het natuurlijk ook leuk om direct een gezinsfoto te laten maken.

Of het nu gaat om een individuele foto van je kind of om een foto van je kinderen gezamenlijk; elke fotoshoot is uniek en daarom een uitdaging om zo creatief mogelijk te fotograferen. In de fotografie is het een kunst om – in combinatie met licht en schaduw – sprekende foto’s te maken in een creatieve setting.

Kinderfoto's

Bij fotografie Chris van Beek kun je foto-opname’s in diverse uitvoeringen bestellen zoals fotoafdrukken, fotoboek, foto’s ingelijst, canvasdoek, aluminium, glas, etc. Voorbeelden zijn aanwezig in de studio.

Fotografielocaties

In de bovenstaande foto’s zie je een kleine greep uit het portfolio van kinderfotografie gemaakt door Chris van Beek. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op! Wil je liever kinderfotografie op locatie? Dat kan ook! Bekijk voorbeelden van fotografielocaties in Baarn, Soest, AmersfoortHilversum en Bunschoten. Of bekijk de pagina familiefotografie voor inspiratie!

 

Laatste nieuws

  • Actie: Loveshoot gratis!

    Verliefd, verloofd of huwelijksplannen? Doe een loveshoot bij Fotografie Chris van Beek en ontvang bedrag loveshoot terug bij bruidsreportage.